Cum cumpăr

 

Cumpararea serviciilor Tabita Tour se poate face online (in cazul biletelor de autocar pe rute interne si internationale) sau in agentiile proprii si partenere Tabita Tour.


Achizitie de bilete online


Biletul de autocar cu ruta dorita poate fi cautat prin intermediul motorului de cautare de pe homepage si paginile de categorii din site. Dupa ce parcurgeti toti pasii de selectare bilet si completati datele solicitate veti fi transferat automat catre catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Dupa ce plata este procesata, documentele de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare. Te rugam sa verifici si folderul SPAM.

Solicitare de oferta

In cazul serviciilor de transport colete, inchirieri autocare, transport autoturisme pe platforma puteti completa formularele de contact din paginile aferente si unul dintre colegii nostri o sa va contacteze in vederea transmiterii tuturor detaliilor solicitate. Pentru mai detalii despe serviciile noastre ne puteti contacta si la numarul de call center: +40.263.215.500 (L-V 07-21, S-D 07-15).

Achizitie servicii din agentie

Toate serviciile Tabita Tour le poti achizitiona si de la agentiile noastre. Avem peste 70 de agentii proprii in Romania, Spania, Italia. Lista de agentii o gasesti aici: https://www.tabitatour.ro/agentii