Coronavirus informatii


Dragi clienți,

Dorim să vă asigurăm că suntem alături de voi pentru a vă oferi tot suportul și consilierea de care aveți nevoie. Pentru orice întrebări ne puteți contacta pe chat sau telefonic la numărul de call center: 0263.215.500, de Luni până Vineri, între orele 07:00-21:00. 

Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe site veți găsi toate informațiile actualizate și măsurile luate cu privire la Covid-19.


TRANSPORT INTERNAȚIONAL

Efectuăm curse zilnice cu autocarul din România spre Spania, Italia, Franța și retur.

⭐ 1- PROMOȚIE IUNIE-IULIE TUR

Dacă achiziționezi de la agențiile Tabita Tour un bilet de autocar cu plecare în perioada 10 iunie - 31 iulie 2021 pe ruta România -> Italia, Franța, Spania și menționezi codul "10", primești un voucher de 10 euro.

Voucherul de 10 euro îl poți folosi pentru:
✔️ Bilet de autocar retur, pe ruta Spania, Franța, Italia -> România cu plecare în perioada 15 august - 30 septembrie 2021;
sau
✔️ Livrare la domiciliu în România pentru colete trimise din Spania, Franța, Italia spre România în perioada 15 august - 30 noiembrie 2021.

Regulamentul complet al campaniei îl poți consulta aici: https://www.tabitatour.ro/pagina/regulamente-campanii-si-promotii

⭐ 2- PROMOȚIE RETUR

Dacă călătorești din Spania, Italia, Franța spre România primești la intrarea în țară o CARTELĂ GRATUITĂ din partea Tabita Tour și Vodafone Romania, pentru a putea lua legătura cu cei dragi.


CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:


RUTA ROMÂNIA -> SPANIA

România este pe lista verde.

Pentru călătoriile efectuate din România spre Spania, pe cale rutieră, nu există restricții în vigoare. Există însă restricții pentru tranzitarea Franței.

Persoanele care călătoresc din România pot tranzita Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ, prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasării. 

Pentru copiii care au sub 11 ani, nu este necesar testul PCR/antigen sau dovada vaccinării. Este necesară însă declarația pe proprie răspundere care trebuie prezentată companiei de transport sau la trecerea frontierei, prin care se atestă că minorul nu prezintă simptome de Covid-19 și nu are cunoștință să fi fost caz contact în ultimele 14 zile de dinaintea călătoriei.

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie și tranzitare a Franței găsești aici: http://www.mae.ro/travel-conditions/3698#813

 
Pentru tranzitarea Sloveniei NU se solicită certificat de vaccinat / recuperat / testat Covid-19 și nu se aplică carantina până în data de 15 august 2021.
 

--

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor noștri avem colaborări cu mai multe spitale, clinici medicale private sau centre de testare mobile din România, Ungaria și Spania, iar clienții Tabita Tour beneficiază de discount-uri preferențiale. Lista cu clinicile partenere din fiecare zonă/localitate o puteți solicita de la reprezentanții de vânzări Tabita Tour.

De asemenea, pentru pasagerii care nu prezintă la îmbarcare un test PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării, la cerere vă putem facilita realizarea testului pe traseu, în Ungaria. Tarifele și condițiile de realizare ale acestor teste vă vor fi comunicate de reprezentanții de vânzări Tabita Tour, urmând să semnați la fața locului și un consimțământ. În caz de rezultat pozitiv al testului, compania Tabita Tour nu își asumă imposibilitatea continuării călătoriei dvs.

RUTA SPANIA -> ROMÂNIA

Spania este pe lista roșie. 

Începând cu 18 iulie 2021, persoanele care călătoresc din Spania în România și NU prezintă la îmbarcare dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 sau dovada recuperării de infectarea cu virusul SARS-CoV-2la intrarea pe teritoriul național se instituie măsura carantinei la domiciliu sau la locația declarată pentru o perioadă de 14 zile.

 

Sunt exceptate de la măsura carantinei:

- persoanele vaccinate, inclusiv cu cea de 2-a doză pentru tipurile de vaccin care se administrează în două doze pentru care au trecut cel puțin 10 zile până la intrarea în România;

- persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile anterioare intrării în țară, fapt dovedit prin documente medicale (test pozitiv la data diagnosticului sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior intrării în țară) sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrării în țară;

- copiii cu vârsta mai mică sau egală de 6 ani vor fi scutiți de carantină la intrarea pe teritoriul național, fără a fi necesar un rezultat negativ al unui test PCR;

- copiii cu vârsta între 6 și 16 ani, vor putea fi scutiți de carantină doar dacă prezintă rezultatul unui test PCR negativ, prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasării. 

 

!!! Persoanele care călătoresc din Spania pot tranzita Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte test PCR sau antigen negativ, prelevat cu maxim 24 h înaintea plecării.

Pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, nu este necesar testul PCR/antigen sau dovada vaccinării. Este necesară, însă, declarația pe proprie răspundere care trebuie prezentată companiei de transport sau la trecerea frontierei, prin care se atestă că minorul nu prezintă simptome de COVID-19 și nu are cunoștință să fi fost caz contact.


RUTA ROMÂNIA -> ITALIA 

Condiții de călătorie din România în Italia aplicabile în perioada 21 iunie-30 iulie 2021:

✔️ Completarea unui formular digital de localizare a pasagerilor, disponibil la următoarea adresă: https://app.euplf.eu.

✔️ Prezentarea oricărei persoane desemnate să efectueze verificări a Certificatului Verde Covid, care să ateste una din următoarele situații:
- efectuarea vaccinării anti-Sars-CoV-2, cu un document care atestă completarea ciclului de vaccinare de cel puțin 14 zile;
- vindecarea de Covid-19, cu încetarea perioadei de izolare prescrise în urma infecției cu Sars-CoV-2;
- efectuarea, în cele 48 de ore anterioare intrării pe teritoriul Italiei, a unui test de captură antigen sau a unui test molecular, de tip tampon, cu rezultat negativ pentru infecția cu Sars-CoV-2.
 
​Copiii sub 6 ani sunt scutiți de efectuarea testului molecular sau de captură antigen, dar nu de obligația de izolare acolo unde este cazul. Copiii sub 18 ani sunt scutiți de obligația de izolare (acolo unde este prevăzut) numai dacă sunt însoțiți de un adult (părinte sau alt însoțitor) care deține un certificat verde Covid-19.
 
Condițiile de mai sus nu se aplică pentru lucrătorii transfrontalieri sau persoane care tranzitează teritoriul italian.
 

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie în Italia găsiți aici: www.mae.ro/travel-conditions/3711#820.

 

Pentru tranzitarea Sloveniei NU se solicită certificat de vaccinat / recuperat / testat Covid-19 și nu se aplică carantina până în data de 15 august 2021.

 

RUTA ITALIA -> ROMÂNIA

Italia se află la momentul actual pe lista verde.

Pentru călătoriile Italia spre România nu mai există nicio restricție. Testul PCR nu mai este obligatoriu la îmbarcare și NU se mai aplică carantina la intrarea pe teritoriul României.
 
Pentru tranzitarea Sloveniei NU se solicită certificat de vaccinat / recuperat / testat Covid-19 și nu se aplică carantina până în data de 15 august 2021.
 

RUTA ROMÂNIA -> FRANȚA

România se află la momentul actual pe lista verde.

Începând cu 9 iunie 2021, persoanele care călătoresc din zone "verzi" pot călători în Franța făcând dovada vaccinării, iar cele nevaccinate trebuie să prezinte un test PCR sau antigen negativ, prelevat cu maxim 72 h înaintea deplasarii. 

Pentru copiii care au sub 11 ani, nu este necesar testul PCR/antigen sau dovada vaccinării. Este necesară însă declarația pe proprie răspundere care trebuie prezentată companiei de transport sau la trecerea frontierei, prin care se atestă că minorul nu prezintă simptome de Covid-19 și nu are cunoștință să fi fost caz contact în ultimele 14 zile de dinaintea călătoriei.

Mai multe detalii aici: www.mae.ro/travel-conditions/3698

 

Pentru tranzitarea Sloveniei NU se solicită certificat de vaccinat / recuperat / testat Covid-19 și nu se aplică carantina până în data de 15 august 2021.

 

RUTA FRANȚA - > ROMÂNIA

Franța se află la momentul actual pe lista verde.

Pentru călătoriile din Franța spre România nu mai există nicio restricție. Testul PCR nu mai este obligatoriu la îmbarcare și NU se mai aplică carantina la intrarea pe teritoriul României.
 
Pentru tranzitarea Sloveniei NU se solicită certificat de vaccinat / recuperat / testat Covid-19 și nu se aplică carantina până în data de 15 august 2021.

--

Biletele de călătorie le puteți achiziționa online sau de la agențiile Tabita Tour.

Pentru grupurile de peste 10 persoane vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta toate facilitățile pe care vi le putem oferi.

ℹ️ Agențiile Tabita Tour din România, Spania și Italia sunt deschise. Vedeți aici și datele de contact ale agențiilor din Spania, Italia: https://www.tabitatour.ro/agentii

--

!!! Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că, compania Tabita Tour a luat și va lua toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

✔️ Autocarele sunt igienizate după și înainte de fiecare cursă;
✔️ Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
✔️ Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
✔️ La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
✔️ Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
✔️ Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate.

 

TRANSPORT COLETE

Livrăm colete din România spre Spania, Italia și din Spania, Italia spre România. 

✔️Tarife începând cu 1€/kg
✔️Preluare de la depozitele și agențiile Tabita Tour sau de pe traseu la un punct de colectare stabilit.
✔️Preluare/livrare colet de la/la domiciliu - se va percepe o taxă suplimentară.


​✔️LIVRARI COLETE ROMÂNIA-SPANIA, ROMÂNIA-ITALIA
Contact Coletărie sediul central Romania: +40.746.513.524


✔️LIVRARI COLETE SPANIA - ROMÂNIA

Contact Coletărie sediul central Spania:+34.670.691.636
 

​✔️LIVRARI COLETE ITALIA - ROMÂNIA
CONTACT ZONA MILANO: +39.353.320.1803/ +39.333.593.2138
Adresă depozit Milano: Rho, via Eugenio Curiel, nr. 33-35 ( aproape de stația de metrou Rho Fiera M1)
CONTACT ZONA TORINO: +39.327.845.0666
Adresă agenție Torino: Via Maria Ausiliatrice, 44, 10152 Torino

!!! Pentru protecția dvs. cât și a angajaților noștri, desfășurăm activitatea de coletărie cu maximă responsabilitate față de situația actuală, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autorități!

TRANSPORT INTERN


Pentru cursele Bistrița - Cluj-Napoca/retur puteți face rezervarea locului direct de pe site. De asemenea, pentru orice cursă internă aveți posibilitatea să cumpărați biletul online.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon ➡️ 0757.109.248.
 
Mai multe detalii despre cursele interne găsiți aici ➡️ www.tabitatour.ro/transport-intern

 

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă reamintim mai jos recomandările principale:

✔️Purtați obligatoriu mască de protecție în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise.

✔️Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde sau dezinfectați-vă mâinile după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. 

✔️Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate;

✔️Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;

✔️Dezinfectați toate suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

✔️În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să să vă sunați medicul de familie sau să apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

 

Unde pot să văd actualizările?

Această pagina va fi actualizată în timp util și va sintetiza toate informațiile importante cu privire la deciziile luate de compania Tabita Tour în ceea ce privește Covid-19.
 
 
Aveți grijă de voi și vă dorim multă sănătate!

Cu drag și grijă pentru fiecare client,
Echipa Tabita Tour