Coronavirus informatii


Dragi clienți,

Dorim să vă asigurăm că suntem alături de voi pentru a vă oferi tot suportul și consilierea de care aveți nevoie. Pentru orice întrebări ne puteți contacta pe chat sau telefonic la numărul de call center: 0263.215.500, de Luni până Vineri, între orele 07:00-21:00. 

Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe site veți găsi toate informațiile actualizate și măsurile luate cu privire la Covid-19.


TRANSPORT INTERNAȚIONAL

Efectuăm curse zilnice cu autocarul din România spre Spania, Italia, Franța și retur.

NU RATA TOMBOLA PRIMĂVERII!

Călătorește cu Tabita Tour sau trimite colete internațional cu PTT Express - by Filadelfia Group în perioada 1 aprilie - 31 mai 2021 și ai șansa să câștigi o mulțime de premii.

✔️Bilete de autocar și livrări de colete gratuite pe una din rutele internaționale;
✔️Coşuri cadou de Paşte;
✔️MARELE PREMIU: Iphone 12 Pro Max oferit în colaborare cu Vodafone Romania.

Consultă aici regulamentul complet al campaniei.

✅ Toți pasagerii care călătoresc din Spania, Italia, Franța spre România primesc la intrarea în țară o CARTELĂ GRATUITĂ din partea Tabita Tour și Vodafone Romania, pentru a putea lua legătura cu cei dragi.


CONDIȚII ACTUALE DE CĂLĂTORIE:


RUTA ROMÂNIA -> SPANIA

La momentul actual, pentru călătoriile efectuate din România spre Spania este nevoie de dovada unui test PCR negativ Covid-19, efectuat cu maximum 72 h înainte de data deplasării. Testul PCR va fi solicitat pentru tranzitarea Franței. Mai multe detalii despre condițiile de călătorie și tranzitare a Franței găsești aici: http://www.mae.ro/travel-conditions/3698#813

Pentru a veni în sprijinul pasagerilor noștri avem colaborări cu mai multe spitale, clinici medicale private sau centre de testare mobile din România, Ungaria și Spania, iar clienții Tabita Tour beneficiază de discount-uri preferențiale. Lista cu clinicile partenere din fiecare zonă/localitate o puteți solicita de la reprezentanții de vânzări Tabita Tour.

De asemenea, pentru pasagerii care nu prezintă la îmbarcare un test PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării, la cerere vă putem facilita realizarea testului PCR pe traseu, în Ungaria. Tarifele și condițiile de realizare ale acestor teste vă vor fi comunicate de reprezentanții de vânzări Tabita Tour, urmând să semnați la fața locului și un consimțământ. În caz de rezultat pozitiv al testului, compania Tabita Tour nu își asumă imposibilitatea continuării călătoriei dvs.

RUTA SPANIA -> ROMÂNIA

Începând cu 19.03.2021, persoanele care călătoresc din Spania spre România NU mai trebuie să prezinte dovada unui test PCR negativ Covid-19 la intrarea în țară și nici NU vor intra în carantină/izolare la domiciliu. Însă, pentru tranzitarea Franței este încă nevoie de dovada unui test PCR negativ Covid-19, prelevat cu maximum 72 h înainte de data deplasării

 

RUTA ROMÂNIA -> FRANȚA

Începând cu data de 31 ianuarie 2021, toate persoanele cu vârsta de peste 11 ani care călătoresc din România în Franța au obligația de a prezenta companiei de transport și autorităților de la controlul de frontieră un test tip PCR negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării.

Toți pasagerii trebuie să prezinte companiei de transport și autorităților de la controlul la frontieră o declarație pe propria răspundere, diferențiată pe categorii de vârstă.

- Persoanele cu vârsta de peste 11 ani trebuie să prezinte o declarație care atestă faptul că nu prezintă simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2, că nu au cunoștință să fi intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19 într-un interval de 14 zile anterior deplasării și acceptă ca un eventual test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 să fie efectuat la sosirea pe teritoriul francez. 

- Persoanele cu vârsta de sub 11 ani trebuie să prezinte o declarație care atestă faptul că nu prezintă simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2 și nu au cunoștință să fi intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19 într-un interval de 14 zile anterior deplasării. Formularele sunt disponibile pe pagina de internet a Ministerului de Interne francez: https://www.interieur.gouv.fr/Actualites/L-actu-du-Ministere/Attestation-de-deplacement-et-de-voyage

Mai multe detalii aici: www.mae.ro/travel-conditions/3698

 

RUTA ROMÂNIA -> ITALIA

Persoanele care călătoresc din România spre Italia pot călători liber, doar cu actul de identitate sau pașaportul. Dacă se prezintă un test Covid-19 negativ, realizat în ultimele 48 de ore înainte de intrarea în Italia, nu mai este necesară autoizolarea pentru 14 zile.

Mai multe detalii despre condițiile de călătorie în Italia găsiți aici: www.mae.ro/travel-conditions/3711#820.


RUTA FRANȚA - > ROMÂNIA
RUTA ITALIA -> ROMÂNIA

Italia și Franța se află la momentul actual pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat.

La intrarea în România, pentru persoanele care sosesc din Franța, Italia și prezintă un document ce atestă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării, se instituie măsura carantinei la domiciliu sau la locația declarată pentru o perioadă de 10 zile.

Pentru persoanele sosite din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat și care nu prezintă la intrarea în țară un document care să ateste rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, se instituie măsura carantinei la domiciliu sau la locația declarată pentru o perioadă de 14 zile.

Operatorii economici care efectuează transport internațional, aerian și rutier de persoane, prin curse regulate sau neregulate către România din zonele de risc epidemiologic au obligația să interzică îmbarcarea în mijlocul de transport a persoanelor care nu prezintă un document care să ateste:
- rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării sau
- efectuarea vaccinului împotriva virusului SARS-CoV-2 inclusiv celei de a 2-a doze și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la administrarea acesteia până la data îmbarcăre.
- faptul că au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare îmbarcării și că au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data îmbarcării.
 
Persoanele care sosesc în România din Italia, Franța și intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieși din carantină după a 10-a zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8-a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.
 
Persoanele care rămân pe teritoriul României pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 ore) și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național sunt exceptate de la măsura carantinei. Perioada de ședere în România trebuie dovedită prin documente justificative: cazare, bilet de transport retur etc.
 
 
--

ALTE INFORMAȚII UTILE:

Conform Art.2 din Hotărârea CNSU nr. 4 din 18.01.2021:
 Sunt exceptate de la măsura carantinei aplicabilă persoanelor care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat sau persoanelor contact direct ale unei persoane confirmate, acele persoane care au efectuat vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2 inclusiv cea de a 2-a doză și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la administrarea celei de a 2-a doză până la data contactului direct sau până la data intrării în România. Dovada efectuării vaccinului, inclusiv data administrării celei de a 2-a doză se va realiza prin intermediul documentului emis de unitatea sanitară care l-a administrat, din România sau din afara țării. 

--

Biletele de călătorie le puteți achiziționa online sau de la agențiile Tabita Tour.

Pentru grupurile de peste 10 persoane vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a discuta toate facilitățile pe care vi le putem oferi.

ℹ️ Agențiile Tabita Tour din România, Spania și Italia sunt deschise. Vedeți aici și datele de contact ale agențiilor din Spania, Italia: https://www.tabitatour.ro/agentii

--

!!! Siguranța dvs. cât și a personalului de la bordul autocarelor rămâne prioritatea noastră! Vă asigurăm că, compania Tabita Tour a luat și va lua toate măsurile necesare pentru respectarea normelor și recomandărilor autorităților privind măsurile de protecție necesare pe parcursul călătoriei.

✔️ Autocarele sunt igienizate după și înainte de fiecare cursă;
✔️ Purtarea măștii de protecție la îmbarcare și pe tot parcursul călătoriei este obligatorie;
✔️ Autocarele sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant, iar pasagerii trebuie să se dezinfecteze la urcarea în autocar, dar și după fiecare pauză;
✔️ La îmbarcare/debarcare, pasagerii vor respecta o distanță minimă de 1 m unul de celălalt.
✔️ Spațiul conducătorului va fi izolat sau primul rând de scaune va fi păstra liber;
✔️ Accesul și coborârea din autocar se vor face pe uși separate.

 

TRANSPORT COLETE

Livrăm colete din România spre Spania, Italia și din Spania, Italia spre România. 

✔️Tarife începând cu 1€/kg
✔️Preluare de la depozitele și agențiile Tabita Tour sau de pe traseu la un punct de colectare stabilit.
✔️Preluare/livrare colet de la/la domiciliu - se va percepe o taxă suplimentară.


​✔️LIVRARI COLETE ROMÂNIA-SPANIA, ROMÂNIA-ITALIA
Contact Coletărie sediul central Romania: +40.746.513.524


✔️LIVRARI COLETE SPANIA - ROMÂNIA

Contact Coletărie sediul central Spania:+34.670.691.636
 

​✔️LIVRARI COLETE ITALIA - ROMÂNIA
CONTACT ZONA MILANO: +39.353.320.1803/ +39.333.593.2138
Adresă depozit Milano: Rho, via Eugenio Curiel, nr. 33-35 ( aproape de stația de metrou Rho Fiera M1)
CONTACT ZONA TORINO: +39.327.845.0666
Adresă agenție Torino: Via Maria Ausiliatrice, 44, 10152 Torino

!!! Pentru protecția dvs. cât și a angajaților noștri, desfășurăm activitatea de coletărie cu maximă responsabilitate față de situația actuală, respectând toate normele de igienă și prevenție instituite de autorități!

TRANSPORT INTERN


Pentru cursele Bistrița - Cluj-Napoca/retur puteți face rezervarea locului direct de pe site. De asemenea, pentru orice cursă internă aveți posibilitatea să cumpărați biletul online.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la numărul de telefon ➡️ 0757.109.248.
 
Mai multe detalii despre cursele interne găsiți aici ➡️ www.tabitatour.ro/transport-intern

 

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă reamintim mai jos recomandările principale:

✔️Purtați obligatoriu mască de protecție în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise.

✔️Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde sau dezinfectați-vă mâinile după orice contact cu o suprafață potențial contaminată. 

✔️Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate;

✔️Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;

✔️Dezinfectați toate suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

✔️În cazul în care manifestați simptome specifice infecției cu coronavirus (tuse, febră, dificultăți în respirație) este important să să vă sunați medicul de familie sau să apelați Direcția de Sănătate Publică din județul dumneavoastră. În caz de urgență apelați 112.

 

Unde pot să văd actualizările?

Această pagina va fi actualizată în timp util și va sintetiza toate informațiile importante cu privire la deciziile luate de compania Tabita Tour în ceea ce privește Covid-19.
 
 
Aveți grijă de voi și vă dorim multă sănătate!

Cu drag și grijă pentru fiecare client,
Echipa Tabita Tour