Tabita Tour este o companie dinamică și flexibilă care apreciază eforturile individuale mai ales când sunt puse în slujba performanțelor întregii echipe!

SPECIALIST MARKETING ONLINE - SITE

Ce vei face? Vei stabili și implementa planul de marketing online sub coordonarea directorului de marketing: ● Gestionarea dezvoltarii website-urilor companiei; ● Gestionarea activitatii de SEO; ● Gestionarea conturilor de Social Media; ● Gestionarea activitatii de PPC; ● Gestionarea activitatii de Email Marketing; ● Incarcarea de anunturi/oferte si pe alte platforme online; ● Realizarea analizelor cu privire la mediul concurential din online; ● Gestionarea relatiilor cu furnizorii de web development, UX/UI, SEO, Google Ads etc. Ce asteptari avem de la tine? ● Experienta de minim 1 an in domeniul marketing-ului online; ● Dezvoltare continua in domeniul marketing-ului online, autoperfectionare; ● Capacitate de a veni cu idei originale si de a construi pe baza acestora; ● Capacitate de a gestiona proiecte in vederea atingerii obiectivelor, in deadline-ul stabilit; ● Flexibilitate in gandire, capacitate de a te adapta la situatii noi. Care vor fi beneficiile tale? ● Salariu competitiv constituit din partea fixa, tichete de masa, premii si bonusuri ocazionale; ● Laptop, Telefon, Carti de vizita personalizate; ● Cursuri, carti, participarea la evenimente de profil - pentru dezvoltarea ta profesionala si personala; ● Atmosfera de lucru placuta intr-un mediu in care comunicarea si munca in echipa sunt extrem de importante. Aceasta pozitie este valabila numai intern, la sediul nostru central din Bistrita. Nu ne dorim externalizare sau colaborare remote. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta

Te așteptăm și pe tine în cadrul echipei noastre pentru a beneficia de oportunitățile profesionale.Trimite-ne CV-ul tau și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Află de la membrii echipei ce înseamnă să faci parte din echipa Tabita Tour!